Вход

Потребителско име:
Парола:
Регистрация
Забравена парола

Категории

Статистика

Брой артикули - 11900

Начин на поръчка

Поръчките се подават онлайн, чрез системата за поръчки на http://www.martenichki.com

Преди да направите своята поръчка, моля уверете се, че сте се запознали с Общите условия за ползване и сте се регистрирали в нашата система, ако не сте то можете да го направите - ТУК.

За да поръчате избраните от Вас продукти е необходимо да преминете през следните стъпки:

1. Влезте в системата.

2. След като сте избрали продукт от каталога, който искате да закупите, натиснете бутона "Поръчай", намиращ се под продукта. С натискането му, продукта се добавя във вашата кошница.

 3. В отворената потребителска кошница въведете количеството, което желаете да поръчате и натиснете бутона "Промяна на количеството в количката". За да премахнете продукта от кошницата натиснете бутона "Изтриване на продукт от кошницата" Чрез бутона "BACK" на вашият браузър  можете да се върнете към предишната страница за избор на нов продукт.


 4. След като сте добавили всички желани от вас продукти в кошницата си, проверете въведените количества. За да преминете към изпращане на поръчката натиснете бутона "Поръчка", намиращ се най-отдолу във вашата кошница.

5. В отворилата се страница Информацията за доставка, въведете внимателно всички полета. Ако сте попълнили своят профил тези данни ще се вземат автоматично от него. Ако адреса за доставка се различава от вашият адрес моля отразете това, като попълните полето адрес за доставка. След като приключите натиснете бутона "Продължете".

5. На втората стъпка трябва да изберете начин на плащане и метод за доставка, когато се готови натиснете бутона  "Продължете".

6. Внимателно проверете всички данни и ако нямате забележки натиснете бутона "Потвърди". С това вашата поръчка е изпратена.

Ако сте пропуснали да поръчате нещо, а вече поръчката ви е подадена, няма проблем да до поръчате. Допълнителната Ви поръчка ще се сумира към първоначално подадената от Вас и ще се изпълнят заедно.

Ако сте добавили продукти в кошницата си, но не искате да поръчате в този момент, няма проблем продуктите се пазят във вашата кошница докато не направите поръчката или докато не ги премахнете от нея.


Ако Искате да поръчате продукт, който сме извадили от каталога поради изчерпване на наличните количества, моля изпратете запитване към нас, чрез формата за контакт и ще Ви информираме кога най-рано може да изпълним доставката на този продукт.